Lieve Herman

  1. 2020
  2. •Scientific Opinion on the safety evaluation of the food enzyme xylose isomerase from the genetically modified Streptomyces rubiginosus strain DP‐Pzn37. / EFSA CEF Panel ; Herman, Lieve.

    In: EFSA Journal, Vol. 18, No. 1, 2020, p. 5978.

    Research output: Contribution to journalA2: International peer reviewed article (not A1-type)

  3. Advies 15-2020. Evaluatie van de module ‘groenten en fruit’ van de generieke autocontrolegids G-044 voor de B2C-sector. / FAVV SciCom.

    10 p. 2020.

    Research output: Other contributionOnline publication - Web publication

  4. Advies 17-2020. Actielimieten voor chemische contaminanten in levensmiddelen : furaan. / FAVV SciCom.

    33 p. 2020.

    Research output: Other contributionOnline publication - Web publication

  5. Advies 18-2020. Actielimiet voor aluminium in cacaopoeder (herziening van advies 09-2018). / FAVV SciCom.

    25 p. 2020.

    Research output: Other contributionOnline publication - Web publication

  6. Advies 2-2020. Bemonsterings- en analyseplan van levensmiddelen en diervoeders rond de site van een schrootverwerkingsbedrijf in Courcelles. / FAVV SciCom ; Herman, Lieve.

    30 p. 2020.

    Research output: Other contributionOnline publication - Web publication

  7. Advies 25-2019. Ontwerp van koninklijk besluit betreffende de bestrijding van zoönotische Salmonella bij pluimvee. / FAVV SciCom ; Herman, Lieve.

    14 p. 2020.

    Research output: Other contributionOnline publication - Web publication

Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 ...43 Next