Standard

De Belgische industrie voor de verwerking van vis, schaal- en weekdieren : Status en uitdagingen. / Verlé, Katrien; Blondeel, Lancelot; Vanderperren, Els; Torreele, Els.

Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek, 2016. 45 p.

Research output: Book/ReportReport

Harvard

APA

Vancouver

Author

Bibtex

@book{53b47af7974848f096f534ccb02011d6,
title = "De Belgische industrie voor de verwerking van vis, schaal- en weekdieren: Status en uitdagingen",
abstract = "De Belgische vissector heeft moeilijke tijden achter de rug en blijft kwetsbaar ondanks een grondige omvorming, afslanking en specialisatie van de Belgische vissersvloot in de afgelopen jaren. Het beleid staat voor nieuwe uitdagingen en moet dus verder aangepast worden. De Belgische industrie voor de verwerking van vis, schaal- en weekdieren maakt deel uit van de sector, maar beschikbare gegevens over deze schakel van de keten waren tot nog toe beperkt. Daarom ontwikkelde ILVO een nieuwe aanpak waarbij diverse bronnen werden geconsulteerd zoals het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen, de kruispuntbank van ondernemingen en de Nationale Bank van Belgi{\"e}. Deze resultaten werden aangevuld met enqu{\^e}tes. De eerste resultaten van deze aanpak zijn nu beschikbaar.",
author = "Katrien Verl{\'e} and Lancelot Blondeel and Els Vanderperren and Els Torreele",
year = "2016",
month = "4",
language = "Nederlands",
isbn = "ISSN 1784-3197",
volume = "Mededeling 212",
publisher = "Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - De Belgische industrie voor de verwerking van vis, schaal- en weekdieren

T2 - Status en uitdagingen

AU - Verlé, Katrien

AU - Blondeel, Lancelot

AU - Vanderperren, Els

AU - Torreele, Els

PY - 2016/4

Y1 - 2016/4

N2 - De Belgische vissector heeft moeilijke tijden achter de rug en blijft kwetsbaar ondanks een grondige omvorming, afslanking en specialisatie van de Belgische vissersvloot in de afgelopen jaren. Het beleid staat voor nieuwe uitdagingen en moet dus verder aangepast worden. De Belgische industrie voor de verwerking van vis, schaal- en weekdieren maakt deel uit van de sector, maar beschikbare gegevens over deze schakel van de keten waren tot nog toe beperkt. Daarom ontwikkelde ILVO een nieuwe aanpak waarbij diverse bronnen werden geconsulteerd zoals het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen, de kruispuntbank van ondernemingen en de Nationale Bank van België. Deze resultaten werden aangevuld met enquêtes. De eerste resultaten van deze aanpak zijn nu beschikbaar.

AB - De Belgische vissector heeft moeilijke tijden achter de rug en blijft kwetsbaar ondanks een grondige omvorming, afslanking en specialisatie van de Belgische vissersvloot in de afgelopen jaren. Het beleid staat voor nieuwe uitdagingen en moet dus verder aangepast worden. De Belgische industrie voor de verwerking van vis, schaal- en weekdieren maakt deel uit van de sector, maar beschikbare gegevens over deze schakel van de keten waren tot nog toe beperkt. Daarom ontwikkelde ILVO een nieuwe aanpak waarbij diverse bronnen werden geconsulteerd zoals het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen, de kruispuntbank van ondernemingen en de Nationale Bank van België. Deze resultaten werden aangevuld met enquêtes. De eerste resultaten van deze aanpak zijn nu beschikbaar.

UR - http://www.ilvo.vlaanderen.be/Portals/68/documents/Mediatheek/Mededelingen/212_Verwerking_vis_schaaldieren.pdf

M3 - Rapport

SN - ISSN 1784-3197

VL - Mededeling 212

BT - De Belgische industrie voor de verwerking van vis, schaal- en weekdieren

PB - Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek

ER -