Standard

Het opwaarderen van prei en zijn reststromen. / Bernaert, Nathalie; Van Droogenbroeck, Bart.

In: Food Science and Law, Vol. 2018/2, 12.06.2018, p. 79.

Research output: Contribution to journalA4: Article in journal not included in A1, A2 or A3Researchpeer-review

Harvard

Bernaert, N & Van Droogenbroeck, B 2018, 'Het opwaarderen van prei en zijn reststromen' Food Science and Law, vol. 2018/2, pp. 79.

APA

Vancouver

Author

Bernaert, Nathalie ; Van Droogenbroeck, Bart. / Het opwaarderen van prei en zijn reststromen. In: Food Science and Law. 2018 ; Vol. 2018/2. pp. 79.

Bibtex

@article{645ec56b8d8e44479e01beab386bdd6d,
title = "Het opwaarderen van prei en zijn reststromen",
author = "Nathalie Bernaert and {Van Droogenbroeck}, Bart",
year = "2018",
month = "6",
day = "12",
language = "Nederlands",
volume = "2018/2",
pages = "79",
journal = "Food Science and Law",
publisher = "die Keure",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Het opwaarderen van prei en zijn reststromen

AU - Bernaert, Nathalie

AU - Van Droogenbroeck, Bart

PY - 2018/6/12

Y1 - 2018/6/12

M3 - A4: Artikel in een tijdschrift niet inbegrepen in A1, A2 of A3

VL - 2018/2

SP - 79

JO - Food Science and Law

JF - Food Science and Law

ER -