Astrid Koppenol

  1. Can breeder reproductive status, performance and egg quality be enhanced by supplementation and transition of n-3 fatty acids? / Delezie, E; Koppenol, A; Buyse, J; Everaert, N.

    In: Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition, Vol. 100, Nr. 4, 08.2016, blz. 707-14.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikelOnderzoekpeer review

  2. Challenge with lipopolysaccharides or Freund's adjuvant? What's the best option to trigger acute phase protein production in broilers? / Koppenol, Astrid; Everaert, Nadia; Buyse, Johan; Delezie, Evelyne.

    In: Research in Veterinary Science, Vol. 99, 04.2015, blz. 96-98.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikelOnderzoekpeer review

  3. Limited evidence for trans-generational effects of maternal dietary supplementation with omega-3 fatty acids on offspring immunity in broiler chickens. / Koppenol, Astrid; Delezie, Evelyne; Parmentier, Henk K; Buyse, Johan; Everaert, Nadia.

    In: The Veterinary Journal, Vol. 2, Nr. 203, 4354, 2015, blz. 244-249.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikelOnderzoekpeer review

  4. The effect of maternal transition of omega-3 fatty acids on the broiler offspring. / Koppenol, Astrid.

    Leuven : KU Leuven, 2015.

    Onderzoeksoutput: ScriptieDoctoraatsscriptie - DoctoraatsscriptieOnderzoekpeer review

  5. The interaction between maternal and post-hatch n-3 fatty acid supplementation in broiler diets. / Koppenol, A; Delezie, Evelyne; Buyse, J; Everaert, N.

    In: Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition, Vol. 99, Nr. 5, 2015, blz. 864-872.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikelOnderzoekpeer review

  6. Transition of maternal dietary omega-3 fatty acids from the yolk to the liver of broiler breeder progeny via the residual yolk sac. / Koppenol, Astrid; Buyse, Johan; Everaert, Nadia; Willems, Els; Wang, Yufeng; Franssens, Lies; Delezie, Evelyne.

    In: Poultry science, Vol. 1, Nr. 94, 2015, blz. 43-52.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikelOnderzoekpeer review

  7. Omega-3 vetzuren in moederdieren vleeskuikens. / Koppenol, Astrid.

    In: Management & Techniek, Vol. 12, 27.07.2014.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA4: Artikel in een tijdschrift niet inbegrepen in A1, A2 of A3Onderzoek

  8. Use of CLA in Animal Feed. / Everaert, Nadia; Koppenol, Astrid; Buyse, Johan.

    Conjugated Linoleic Acids and Conjugated Vegetable Oils. ed. / Bert Sels; An Philippaerts. Cambridge : Royal Society of Chemistry, 2014. blz. 66-93.

    Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/CongresprocedureBijdrage aan een boek/anthologieOnderzoekpeer review

  9. Effect of the ratio of dietary n-3 fatty acids eicosapentaenoic acid and docosahexaenoic acid on broiler breeder performance, egg quality, and yolk fatty acid composition at different breeder ages. / Koppenol, A.; Delezie, Evelyne; Aerts, J.; Willems, E.; Wang, Y.; Franssens, L.; Everaert, N.; Buyse, J.

    In: Poultry science, Vol. 93, Nr. 3, 2014, blz. 564-573.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikelOnderzoekpeer review

  10. Dietary n-3 fatty acid transfer from broiler breeder to yolk, residual yolk and liver of offspring. / Koppenol, Astrid; Delezie, Evelyne; Everaert, Nadia; Franssens, L; Willems, E.; Wang, Y.; Buyse, Johan .

    Proceedings of 38th Animal Nutrition Research Forum. Roeselare, 2013. blz. 30.

    Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/CongresprocedureC3: Congres abstractOnderzoekpeer review

Vorige 1 2 Volgende