Barbara Duquenne

  1. Aan de Slag met Natriumreductie - Soepen en Sauzen

    Barbara Duquenne (Spreker)
    27-jan-2012

    Activiteit: Deelnemen aan een evenement of er een organiserenOrganisatie en deelname aan een workshop, opleiding, seminarie

  2. Aan de Slag met Natriumreductie - Soepen en Sauzen

    Barbara Duquenne (Spreker)
    27-jan-2012

    Activiteit: Deelnemen aan een evenement of er een organiserenOrganisatie en deelname aan een workshop, opleiding, seminarie

  3. Basisopleiding Sensorische Evaluatie en Kennis: Succesvol Formuleren

    Barbara Duquenne (Spreker)
    27-feb-2013

    Activiteit: Deelnemen aan een evenement of er een organiserenOrganisatie en deelname aan een workshop, opleiding, seminarie

  4. De Integrale Aanpak van Suikervervanging, waar Steviën we op af?

    Barbara Duquenne (Spreker)
    27-jun-2012

    Activiteit: Deelnemen aan een evenement of er een organiserenOrganisatie en deelname aan een workshop, opleiding, seminarie

  5. Food texture: Important qualtiy attribute of food

    Barbara Duquenne (Spreker op uitnodiging)
    7-jun-2016

    Activiteit: Gesprek of presentatieLezing en mondelinge bijdrage

  6. Functies van zout in soepen en sauzen

    Barbara Duquenne (Spreker)
    27-jan-2012

    Activiteit: Gesprek of presentatieLezing en mondelinge bijdrage

  7. Gezond aan de slag met vetten

    Barbara Duquenne (Spreker)
    27-nov-2018

    Activiteit: Gesprek of presentatieLezing en mondelinge bijdrage

  8. Gezond aan de slag met vetten

    Barbara Duquenne (Spreker op uitnodiging)
    4-jun-2019

    Activiteit: Gesprek of presentatieLezing en mondelinge bijdrage

  9. Gluten- en lactosevrij koken

    Barbara Duquenne (Spreker op uitnodiging)
    8-feb-2019

    Activiteit: Gesprek of presentatieLezing en mondelinge bijdrage

  10. Gluten- en lactosevrij koken

    Barbara Duquenne (Spreker op uitnodiging)
    13-mrt-2019

    Activiteit: Gesprek of presentatieLezing en mondelinge bijdrage

Vorige 1 2 3 Volgende