Bert Callens

  1. 2020
  2. Performance and carcass, loin and ham quality in crossbreds from three terminal sire lines. / Kowalski, Eline; Vossen, Els ; Millet, Sam; Ampe, Bart; Callens, Bert; Van Royen, Geert; De Smet, Stefaan; Aluwé, Marijke.

    In: Meat science, Vol. 167, 108158, 2020.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikel

  3. 2019
  4. Feasibility of using existing (hyper) spectral technologies for predicting pork quality. / Callens, Bert; De Smet, Stefaan; Kowalski, Eline; Cool, Simon; Van De Vijver, Ruben; Vossen, Els; Aluwé, Marijke.

    BAMST: Meat the meat researchers 2019. 2019. blz. 7-8.

    Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/CongresprocedureC1: Artikels in proceedings van wetenschappelijke congressen, die niet inbegrepen zijn in A1, A2, A3 of P1