Christof Van Poucke

  1. Kinetics of drosopterin release as indicator pigment for heat-induced color changes of brown shrimp (Crangon crangon). / Verhaeghe, Thomas; Van Poucke, Christof; Vlaemynck, Geertrui; De Block, Jan; Hendrickx, Marc.

    In: FOOD CHEMISTRY, Vol. 254, 15.07.2018, blz. 359-366.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikelOnderzoekpeer review

  2. Development and validation of a multi-residue UHPLC-MS/MS method for coccidostats, nitro-imidazoles and fipronil in eggs and poultry meat. / Van Pamel, Els; Van Elst, Daan; Van Poucke, Christof; Daeseleire, Els.

    2018. 95 Postersessie gepresenteerd op 8th International Symposium on Hormone and Veterinary Drug Residue Analysis, Gent, België.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan congresPosterOnderzoek

  3. Multi-compound UHPLC-MS/MS analysis of aminoglycosides and colistin residues in meat and milk. / Van Pamel, Els; Van Elst, Daan; Van Poucke, Christof; Daeseleire, Els.

    2018. 96 Postersessie gepresenteerd op 8th International Symposium on Hormone and Veterinary Drug Residue Analysis, Gent, België.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan congresPosterOnderzoek

  4. Detecting allergens in processed foods: the development of a multi-allergen LC-MS/MS method for baked goods. / Van Poucke, Christof; Van Vlierberghe, Kaatje; Taverniers, Isabel; De Loose, Marc.

    2017. Improving Allergy Risk Assessment Strategy for new food proteins, Helsingor, Denemarken.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan congresC3: Congres - Meeting abstractOnderzoekpeer review

  5. Development of an LC-MS/MS method for the detection of traces of peanut allergens in chili pepper. / Vandekerckhove, Marjolein; Van Droogenbroeck, Bart; De Loose, Marc; Taverniers, Isabel; Daeseleire, Els; Gevaert, Philippe; lapeere, Hilde; Van Poucke, Christof.

    In: Analytical and Bioanalytical Chemistry, Vol. 409, Nr. 22, 09.2017, blz. 5201-5207.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA2: Artikel in een internationaal wetenschappelijk tijdschrift met peer review, dat niet inbegrepen is in A1Onderzoekpeer review

  6. Stability of boar taint compounds during storage. / Heyrman, Evert; Vanhaecke , Lynn; Millet, Sam; Tuyttens, Frank; Ampe, Bart; Janssens, Steven; Buys, Nadine; Wauters, Jella; Verplancken, Kaat; Van Poucke, Christof; Aluwé, Marijke.

    Book of Abstracts of the 68th Annual Meeting of the European Association for Animal Production. Tallinn, 2017. blz. 219.

    Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/CongresprocedureC3: Congres abstractOnderzoekpeer review

  7. Rapid evaporative ionization mass spectrometry for high-throughput screening in food analysis: The case of boar taint. / Verplanken, Kaat; Stead, Sarah; Jandova, R; Van Poucke, Christof; Claereboudt, Jan; Vanden Bussche, Julie; De Saeger, S; Takats, Zoltan; Wauters, J; Vanhaecke, Lynn.

    In: Talanta, Nr. 169, 01.07.2017, blz. 30-36.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikelOnderzoekpeer review

  8. DNA and protein based methods for the detection of food allergens. / De Loose, Marc; Taverniers, Isabel; Gillard, Nathalie; Van Droogenbroeck, Bart; Van Poucke, Christof.

    2017. Trends in Food Analysis VIII, Gent, België.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan congresC3: Congres - Meeting abstractOnderzoek

  9. The 'smoke-free' lab, still a source of nicotine contamination. / Van Elst, Daan; Van Pamel, Els; Van Poucke, Christof; Daeseleire, Els.

    2017. Trends in Food Analysis VIII, Gent, België.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan congresC3: Congres - Meeting abstractOnderzoek

  10. Allergenen in voeding detecteren. / Verstraete, Karen; De Loose, Marc; Taverniers, Isabel; Van Poucke, Christof.

    In: flanders' FOOD Radar, 23.02.2017.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA4: Artikel in een tijdschrift niet inbegrepen in A1, A2 of A3Onderzoek

Vorige 1 2 3 Volgende