Estelle De Paepe

  1. Production of well characterised incurred chocolate bars for the development of a harmonised quantitative MS reference method. / Van Poucke, Christof; Coudijzer, Katleen; De Paepe, Domien; Tranquet, Olivier; Larré, Collette; Adel-Patient, Karine; Bernard, Hervé; Gillard, Nathalie; Huet, Anne-Catherine; Pilolli, Rosa; Nitride, Chiara; Monaci, Linda; De Loose, Marc; Mills, E.N. Clare.

    2019. Postersessie gepresenteerd op Food Allergy Forum, Amsterdam, Nederland.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan congresPosterOnderzoekpeer review

  2. Hoogwaardige toepassingen in de maak voor tomatenoverschotten en witloofwortels. / Kips, Lies; Bernaert, Nathalie; De Paepe, Domien; Van Pamel, Els; Van Droogenbroeck, Bart.

    In: Landbouwleven, Vol. 07/2018, Nr. 20 juli, 20.07.2018, blz. 17.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftBijdrage aan een krantenartikel - Thema artikelOnderzoek

  3. Using a novel spiral-filter press technology to biorefine horticultural by-products: The case of tomato. Part I: Process optimization and evaluation of the process impact on the antioxidative capacity. / Kips, Lies; De Paepe, Domien; Bernaert, Nathalie; Van Pamel, Els; De Loose, Marc; Raes, Katleen; Van Droogenbroeck, Bart.

    In: Innovative Food Science & Emerging Technologies, Vol. 38, 12.2016, blz. 198-205.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA2: Artikel in een internationaal wetenschappelijk tijdschrift met peer review, dat niet inbegrepen is in A1Onderzoekpeer review

  4. Using a novel spiral-filter press technology to biorefine horticultural by-products: The case of tomato. Part II: Evaluation of the process impact on the physical tomato juice quality. / Kips, Lies; De Paepe, Domien; Bernaert, Nathalie; Van Weyenberg, Stephanie; Van Pamel, Els; De Loose, Marc; Raes, Katleen; Van Droogenbroeck, Bart.

    In: Innovative Food Science & Emerging Technologies, Vol. 38, 12.2016, blz. 213-220.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA2: Artikel in een internationaal wetenschappelijk tijdschrift met peer review, dat niet inbegrepen is in A1Onderzoekpeer review

  5. Innovatief drogen met Dry-On-Water : Het fysische principe en toepassingen. / De Paepe, Domien; Coudijzer, Katleen; Van Droogenbroeck, Bart; Verstraete, Karen.

    In: VMT FOOD, Vol. 2015, Nr. 4, 25.11.2015, blz. 226-227.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA4: Artikel in een tijdschrift niet inbegrepen in A1, A2 of A3Onderzoek

  6. Nickmans diversifieert met perensap. / Verstraete, Karen; De Paepe, Domien; Van Droogenbroeck, Bart.

    In: Food INDUSTRY, Vol. 15, Nr. mei 2015, 3, 05.2015, blz. 28-29.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA4: Artikel in een tijdschrift niet inbegrepen in A1, A2 of A3Onderzoek

  7. A Comparative Study between Spiral-filter press and Belt Press Implemented in a Cloudy Apple Juice Production Process. / De Paepe, Domien; Coudijzer, Katleen; Valkenborg, Dirk; Servaes, Kelly; De Loose, Marc; Diels, Ludo; Voorspoels, Stefaan; Van Droogenbroeck, Bart.

    In: FOOD CHEMISTRY, Vol. 173, 15.04.2015, blz. 986-996.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikelOnderzoekpeer review

  8. Pilot-scale Production of Cloudy Juice from Low-quality Pear Fruit under Low-oxygen Conditions. / De Paepe, Domien; Coudijzer, Katleen; Noten, Bart ; Valkenborg, Dirk; Servaes, Kelly; De Loose, Marc; Diels, Ludo; Voorspoels, Stefaan; Van Droogenbroeck, Bart.

    In: FOOD CHEMISTRY, Vol. 173, 15.04.2015, blz. 827-837.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikelOnderzoekpeer review

  9. Zuurstofvrij persen hardfruit volgens het Vaqulic procedé (update). / Verstraete, Karen; De Paepe, Domien; Van Droogenbroeck, Bart.

    In: Agripress, 22.03.2015.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA4: Artikel in een tijdschrift niet inbegrepen in A1, A2 of A3Onderzoek

Vorige 1 2 3 4 Volgende