Geert Van Royen

  1. Zoutreductie kookworst in de praktijk

    Geert Van Royen (Spreker)
    27-mrt-2012

    Activiteit: Gesprek of presentatieLezing en mondelinge bijdrage

  2. Zoutreductie in vleeswaren: sessie kookworst

    Geert Van Royen (Organisator)
    27-mrt-2012

    Activiteit: Deelnemen aan een evenement of er een organiserenOrganisatie en deelname aan een workshop, opleiding, seminarie

  3. Zoutreductie in kookworst-state of the art

    Geert Van Royen (Spreker)
    27-mrt-2012

    Activiteit: Gesprek of presentatieLezing en mondelinge bijdrage

  4. Werking Food Pilot en rondleiding

    Geert Van Royen (Lesgever)
    28-apr-2016

    Activiteit: Gesprek of presentatieLezing en mondelinge bijdrage

  5. Werkgroep voeding en gezondheid (Externe Organisatie)

    Geert Van Royen (Deelnemer)
    5-jan-2016

    Activiteit: LidmaatschapLid van een onderzoeksnetwerk

  6. Werkgroep voeding en gezondheid (Externe Organisatie)

    Geert Van Royen (Deelnemer)
    19-apr-2016

    Activiteit: LidmaatschapLid van een onderzoeksnetwerk

  7. Wat kan Food Pilot betekenen voor Kemin?

    Geert Van Royen (Spreker)
    3-jun-2015

    Activiteit: Gesprek of presentatieLezing en mondelinge bijdrage

  8. Users Comité Optidrybeef

    Geert Van Royen (Spreker op uitnodiging)
    13-nov-201714-nov-2017

    Activiteit: Gesprek of presentatieLezing en mondelinge bijdrage

  9. Tandem: overleg met Noord franse Kennisinstellingen

    Geert Van Royen (Spreker)
    27-feb-2013

    Activiteit: Deelnemen aan een evenement of er een organiserenOrganisatie en deelname aan een workshop, opleiding, seminarie

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 ...12 Volgende