Geert Van Royen

  1. Development of molecularly imprinted polymers and application for beta-lactam and fluoroquinolone antibiotic analysis in milk and meat matrices. / Van Royen, Geert.

    Melle : Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek, 2019. 203 blz.

    Onderzoeksoutput: ScriptieDoctoraatsscriptie - DoctoraatsscriptieOnderzoekpeer review

  2. Substitution of meat by potato, pea, sunflower and pumpkin pit powder, TVP or HME protein to obtain a healthy and qualitative sausage. / Broucke, Keshia; Van Royen, Geert.

    2019. Postersessie gepresenteerd op Delivery of Functionality in Complex Food Systems, Porto, Portugal.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan congresPosterOnderzoek

  3. OPTIDRYBEEF - Safe and qualitative dry aging of beef - CORNET project Final Report 2016-2018. / Danckaerts, Elien; Van Royen, Geert; Dezutter, Lieven; De Smedt, Stefaan; De Wulf, Lore.

    2018. 39 blz.

    Onderzoeksoutput: Boek/rapportRapportOnderzoek

  4. Optimeat-Eindrapportering. / Boonen, Charlotte; Broucke, Keshia; Van Royen, Geert.

    2018. 2 blz.

    Onderzoeksoutput: Boek/rapportRapportOnderzoek

  5. Characterization of a molecularly imprinted polymer developed for enrofloxacin and validation as MISPE application for cleanup and detection in milk and meat samples. / Van Royen, Geert; Dubruel, P; Van Weyenberg, Stephanie; Daeseleire, Els.

    8th International symposium on hormone and veterinary drug residue analysis - Abstract book. 2018. blz. 169-169.

    Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/CongresprocedureC3: Congres abstractOnderzoekpeer review

  6. Apple phenolics as inhibitors of the carbonylation pathway during in vitro metal-catalyzed oxidation of myofibrillar proteins. / Rysman, Tine; Utrera, Mariana; David, Morcuenda; Van Royen, Geert; Van Weyenberg, Stephanie; De Smet, Stefaan; Estévez, Mario.

    In: FOOD CHEMISTRY, Vol. 211, Nr. 2016, 10.1016/j.foodchem.2016.05.126, 15.11.2016, blz. 784–790.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikelOnderzoekpeer review

  7. Actin proteolysis during ripening of dry fermented sausages at different pH values. / Berardo, Alberto; De Maere, Hannelore; Stavropoulou, Despoina Angeliki; Van Royen, Geert; Leroy, Frédéric; De Smet, Stefaan.

    In: FOOD CHEMISTRY, Vol. 221, Nr. 2017, 05.11.2016, blz. 1322-1332.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikelOnderzoekpeer review

  8. Evaluation and validation of the use of a molecularly imprinted polymer coupled to LC-MS for benzylpenicillin determination in meat samples. / Van Royen, Geert; Dubruel, Peter; Van Weyenberg, Stephanie; Daeseleire, Els.

    In: Journal of Chromatography B, Vol. 1025, 06.05.2016, blz. 48-56.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikelOnderzoekpeer review

Vorige 1 2 3 4 Volgende