Geertrui Vlaemynck

  1. 2020
  2. Dietary intake of Parkinson's patients. / Baert, Florence; Matthys, Christophe; Mellaerts, Randy; Lemaître, D; Vlaemynck, Geertrui; Foulon, V.

    In: Frontiers in Nutrition, 21.07.2020.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikel

  3. 2019
  4. 2018
  5. Influence of ascorbic acid on patulin concentration in cloudy apple juice. / El Hajj Assaf, Christelle; De Clercq, Nikki; Vlaemynck, Geertrui; Van Coillie, Els; Van Pamel, Els.

    2018. Abstract van 40th Mycotoxin Workshop, Munchen, Duitsland.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan congresGepubliceerd abstract

  6. Kinetics of drosopterin release as indicator pigment for heat-induced color changes of brown shrimp (Crangon crangon). / Verhaeghe, Thomas; Van Poucke, Christof; Vlaemynck, Geertrui; De Block, Jan; Hendrickx, Marc.

    In: FOOD CHEMISTRY, Vol. 254, 15.07.2018, blz. 359-366.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikel

  7. 2017
  8. Microbial ecology of seafoods: a special emphasis on the spoilage microbiota of North Sea seafood. / Broekaert, Katrien; Vlaemynck, Geertrui; Heyndrickx, Marc.

    Quantitative Microbiology in Food Processing: Modeling the Microbial Ecology. ed. / Anderson de Souza Sant'Ana. John Wiley & Sons, 2017. blz. 499-518.

    Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/CongresprocedureBijdrage aan een boek/anthologie

  9. Patuline in appelproducten, een zure appel voor voedselveiligheid. / De Clercq, Nikki; Van Pamel, Els; Vlaemynck, Geertrui; Van Coillie, Els.

    In: flanders' FOOD Radar, Vol. 2017/13, 10.2017.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA4: Artikel in een tijdschrift niet inbegrepen in A1, A2 of A3

  10. Thermal humid treatment of walnuts as potential preventive measure against fungal contamination of chocolate confectionery fillings. / De Clercq, Nikki; Van Coillie, Els; Horemans, Benjamin; Duquenne, Barbara; Vandekerckhove, Marjolein; Vlaemynck, Geertrui; De Meulenaer, Bruno; Devlieghere, Frank.

    In: Food Control, Vol. 73, 17.10.2017, blz. 1144-1148.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikel

  11. Thermal humid treatment of walnuts as potential preventive measure against fungal contamination of chocolate confectionery fillings. / De Clercq, Nikki; Van Coillie, Els; Horemans, Benjamin; Duquenne, Barbara; Vandekerckhove, Marjolein; Vlaemynck, Geertrui; De Meulenaer, Bruno; Devlieghere, Frank.

    In: Food Control, Vol. 73, 2017, blz. 1144-1148.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikel

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 ...10 Volgende