Hervé De Clercq

  1. Regeneration of cell suspension derived Apium graveolens L. protoplasts. / Bruznican, Silvia; Eeckhaut, Tom; Van Huylenbroeck, Johan; De Clercq, Hervé; Geelen, Danny.

    In: Plant Cell Tissue and Organ Culture, 2017.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikelOnderzoekpeer review

  2. Agronomic characteristics of early-maturing soybean and breeding implications for Belgium. / Aper, Jonas; De Clercq, Hervé; Baert, Joost.

    In: Plant Genetic Resources, Vol. 14, Nr. 2, 2016, blz. 142-148.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikelOnderzoekpeer review

  3. Verbeteren van rozerotresistentie bij selder. / De Clercq, Hervé.

    In: Proeftuinnieuws, Vol. 25, Nr. 10, 29.05.2015, blz. 16-17.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA4: Artikel in een tijdschrift niet inbegrepen in A1, A2 of A3Onderzoek

  4. Resistance mechanisms against the root-knot nematode (Meloidogyne chitwoodi) in fodder radish (Raphanus sativus). / Vleugels, Tim; Wesemael, Wim; De Clercq, Hervé.

    66th International Symposium on Crop Protection: Abstract Book. 2014. blz. 50.

    Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/CongresprocedureC3: Congres abstractOnderzoek

  5. Resistance mechanisms against the root-rot nematode (Meloidogyne chitwoodi) in fodder radish (Raphanus sativus). / Vleugels, Tim; Wesemael, Wim; De Clercq, Hervé.

    Communications in Agricultural and Applied Biological Sciences. Vol. 79 2. ed. Gent, 2014. blz. 328.

    Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/CongresprocedureC3: Congres abstractOnderzoek

  6. Antioxidant changes during postharvest processing and storage of leek (Allium ampeloprasum var. porrum). / Bernaert, Nathalie; De Clercq, Hervé; Van Bockstaele, Erik; De Loose, Marc; Van Droogenbroeck, Bart.

    In: Postharvest Biology and Technology, Vol. 86, 01.12.2013, blz. 8-16.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikelOnderzoekpeer review

  7. Antioxidant changes of leek (Allium ampeloprasum var. porrum) during spontaneous fermentation of the white shaft and green leaves. / Bernaert, Nathalie; Wouters, Dorrit; De Vuyst, Luc; De Paepe, Domien; De Clercq, Hervé; Van Bockstaele, Erik; De Loose, Marc; Van Droogenbroeck, Bart.

    In: Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 93, Nr. 9, 2013, blz. 2146-53.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikelOnderzoekpeer review

  8. ADLO-project toont genetische diversiteit aan in prei : Oude rassen en telerselecties prei. / De Clercq, Hervé; Van Ceulebroeck, Christel; Croon, Frans; De Bruyn, Louis; Reheul, Dirk; Temmerman, Femke.

    In: Proeftuinnieuws, Vol. 21, 16.11.2012, blz. 32-35.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA4: Artikel in een tijdschrift niet inbegrepen in A1, A2 of A3Onderzoek

  9. Antioxidant capacity, total phenolic and ascorbate content as a function of the genetic diversity of leek (Allium ampeloprasum var. porrum). / Bernaert, Nathalie; De Paepe, Domien; Bouten, Charlotte; De Clercq, Hervé; Stewart, Derek; Van Bockstaele, Erik; De Loose, Marc; Van Droogenbroeck, Bart.

    In: FOOD CHEMISTRY, Vol. 134, Nr. 2, 15.09.2012, blz. 669-677.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikelOnderzoekpeer review

  10. Influence of cultivar and harvest time on the amounts of isoalliin and methiin in leek (Allium ampeloprasum var. porrum). / Bernaert, Nathalie; Goetghebeur, Lien; De Clercq, Hervé; De Loose, Marc; Daeseleire, Els; Van Pamel, Els; Van Bockstaele, Erik; Van Droogenbroeck, Bart.

    In: Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 60, Nr. 44, 2012, blz. 10910–10919.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikelOnderzoekpeer review

Vorige 1 2 Volgende