Jan De Block

  1. 2018
  2. Kinetics of drosopterin release as indicator pigment for heat-induced color changes of brown shrimp (Crangon crangon). / Verhaeghe, Thomas; Van Poucke, Christof; Vlaemynck, Geertrui; De Block, Jan; Hendrickx, Marc.

    In: FOOD CHEMISTRY, Vol. 254, 15.07.2018, blz. 359-366.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikel

  3. 2017
  4. Evaluatie van X-ray tomografie voor kwaliteitscontrole en onderzoek van zuivelproducten. / De Man, Sofie; Duquenne, Barbara; De Block, Jan.

    In: flanders' FOOD Radar, 15.05.2017.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA4: Artikel in een tijdschrift niet inbegrepen in A1, A2 of A3

  5. The biodiversity of the microbiota producing heat-resistant enzymes responsible for spoilage in processed bovine milk and dairy products. / Machado, Solimar G; Baglinière, François; Marchand, Sophie; Van Coillie, Els; Vanetti, Maria C D; De Block, Jan; Heyndrickx, Marc.

    In: Frontiers in microbiology, Vol. 8, 2017, blz. 302.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikel

  6. Destabilization and off-flavors generated by Pseudomonas proteases during or after UHT-processing of milk. / Marchand, Sophie; Duquenne, Barbara; Heyndrickx, Marc; Coudijzer, Katleen; De Block, Jan.

    In: International Journal of Food Contamination, Vol. 4, Nr. 2, 17.01.2017, blz. 1-7.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA2: Artikel in een internationaal wetenschappelijk tijdschrift met peer review, dat niet inbegrepen is in A1

  7. Reductie van Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis (MAP) besmetting IN de biestmelk. / Verhegghe, Marijke; De Block, Jan; Vlaemynck, Geertrui; Herman, Lieve.

    2017. Postersessie gepresenteerd op Melkveecafé, Melle, België.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan congresPoster

  8. Reduction of Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis (MAP) in colostrum: positive effects for the public health? / Verhegghe, Marijke; Rasschaert, Geertrui; Herman, Lieve; Goossens, Karen; Vandaele, Leen; De Bleecker, Koen; Vlaemynck, Geertrui; Heyndrickx, Marc; De Block, Jan.

    Book of abstracts IAFP’s European symposium on food safety. International Association for Food Protection, 2017.

    Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/CongresprocedureC3: Congres abstract

  9. 2016
  10. Identification, enzymatic spoilage characterization and proteolytic activity quantification of Pseudomonas spp. isolated from different foods. / Caldera, L.; Franzetti, L.; Van Coillie, E.; De Vos, P.; Stragier, P.; De Block, J.; Heyndrickx, M.

    In: Food Microbiology, Vol. 54, 04.2016, blz. 142-153.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikel

  11. Identification, enzymatic spoilage characterization and proteolytic activity quantification of Pseudomonas spp. isolated from different foods. / Caldera, Lucia; Van Coillie, Els; Franzetti, Laura; De Vos, Paul; Stragier, Pieter; De Block, Jan; Heyndrickx, Marc.

    Proceedings 21st Conference on Food Microbiology. 2016.

    Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/CongresprocedureC3: Congres abstract

  12. Influence homogenization cheese milk on textural and sensorial properties of cheese. / De Man, Sofie; Dhaene, Jelle; Vlaemynck, Geertrui; Van Hoorebeke, Luc; De Block, Jan.

    2016. Abstract van 30th EFFoST International Conference, Wenen, Oostenrijk.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan congresGepubliceerd abstract

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende