Kaatje Van Vlierberghe

  1. Comparative study of concatemer efficiency as an isotope-labelled internal standard for allergen quantification. / Gavage, Maxime; Van Vlierberghe, Kaatje; Van Poucke, Christof; De Loose, Marc; Gevaert, Kris; Dieu, Marc; Renard, Patsy; Arnould, Thierry; Filee, Patrice; Gillard, Nathalie.

    In: FOOD CHEMISTRY, 06.2020.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftArtikel

  2. Detecting allergens in processed foods: the development of a multi-allergen LC-MS/MS method for baked goods. / Van Poucke, Christof; Van Vlierberghe, Kaatje; Taverniers, Isabel; De Loose, Marc.

    2017. Improving Allergy Risk Assessment Strategy for new food proteins, Helsingor, Denemarken.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan congresC3: Congres - Meeting abstract

  3. Development of a reference method for multiple allergens detection Introduction to the Allersens project. / Gavage, Maxime; Van Vlierberghe, Kaatje; Van Poucke, Christof; De Loose, Marc; Dieu, Marc; Renard, Patsy; Arnould, Thierry; Gillard, Nathalie.

    2017. Trends in Food Analysis VIII, Gent, België.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan congresC3: Congres - Meeting abstract

  4. High resolution mass spectrometry identification of peptide biomarkers for the development of a quantitative reference method: application to egg. / Gavage, Maxime; Van Vlierberghe, Kaatje; Van Poucke, Christof; De Loose, Marc; Gevaert, Kris; Dieu, Marc; Renard, Patsy; Arnould, Thierry; Gillard, Nathalie.

    2019. Postersessie gepresenteerd op Food Allergy Forum, Amsterdam, Nederland.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan congresPoster

  5. High-resolution mass spectrometry-based selection of peanut peptide biomarkers considering food processing and market type variation. / Gavage, Maxime; Van Vlierberghe, Kaatje; Van Poucke, Christof; De Loose, Marc; Gevaert, Kris; Dieu, Marc; Renard, Patsy; Arnould, Thierry; Gillard, Nathalie.

    In: FOOD CHEMISTRY, Vol. 304, 30.01.2020.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikel

  6. Production of food matrices containing allergens by various processing techniques for the identification of proteotypic peptides robust to processing for the detection of allergens in food. / Van Vlierberghe, Kaatje; Gavage, Maxime; Dieu, Marc; Renard, Patsy; Arnould, Thierry; Gillard, Nathalie; Gevaert, Kris; Coudijzer, Katleen; De Loose, Marc; Van Poucke, Christof.

    2017. Trends in Food Analysis VIII, Gent, België.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan congresC3: Congres - Meeting abstract

  7. Quantification of allergens in processed food products: selection of peptide biomarkers by high resolution mass spectrometry. / Gavage, Maxime; Van Vlierberghe, Kaatje; Van Poucke, Christof; De Loose, Marc; Gevaert, Kris; Dieu, Marc; Renard, Patsy; Arnould, Thierry; Gillard, Nathalie.

    2018. Postersessie gepresenteerd op Frontiers in Food Allergy and Allergen Risk Assessment and Management, Madrid, Spanje.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan congresPoster

  8. Selection of egg peptide biomarkers in processed food products by high resolution mass spectrometry. / Gavage, M.; Van Vlierberghe, K.; Van Poucke, C.; De Loose, M.; Gevaert, K.; Dieu, M.; Renard, P.; Arnould, T.; Gillard, N.

    In: Journal of Chromatography A, 11.2018.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftArtikel

  9. Selection of peptide biomarkers by High Resolution Mass Spectrometry to develop a reference methode allowing the quantification of allergens in processed food products. / Gavage, Maxime; Van Vlierberghe, Kaatje; Van Poucke, Christof; De Loose, Marc; Gevaert, Kris; Dieu, Marc; Renard, Patsy; Arnould, Thierry; Gillard, Nathalie.

    2017. 154 Recent advances in Food Analysis , Praag, Tsjechië.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan congresC3: Congres - Meeting abstract

  10. Selection of universal peptide biomarkers for the detection of the allergen hazelnut in food trough a comprehensive, high resolution mass spectrometric (HRMS) based approach. / Van Vlierberghe, Kaatje; Gavage, Maxime; Dieu, Marc; Renard, Patsy; Arnould, Thierry; Gillard, Nathalie; Coudijzer, Katleen.; De Loose, Marc; Gevaert, K.; Van Poucke, C.

    In: FOOD CHEMISTRY, 10.2019, blz. 125679.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftArtikel