Katrien Broekaert

  1. NH3 and odour reduction efficiencies of multi stage air scrubbers and biofilters at pig housing facilities in Flanders, Belgium. / Zwertvaegher, Ingrid; Demeyer, Peter; Broekaert, Katrien; Brusselman, Eva.

    Proceedings of the 3rd International Symposion on Emission of Gas and Dust from Livestock. 2017.

    Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/CongresprocedureC3: Congres abstractOnderzoek

  2. Microbial ecology of seafoods: a special emphasis on the spoilage microbiota of North Sea seafood. / Broekaert, Katrien; Vlaemynck, Geertrui; Heyndrickx, Marc.

    Quantitative Microbiology in Food Processing: Modeling the Microbial Ecology. ed. / Anderson de Souza Sant'Ana. John Wiley & Sons, 2017. blz. 499-518.

    Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/CongresprocedureBijdrage aan een boek/anthologieOnderzoekpeer review

  3. Spoilage potential of Vagococcus salmoninarum in preservative-free, MAP-stored brown shrimp and differentiation from B. thermosphacta on streptomycin thallous acetate actidione (STAA) agar. / Calliauw, Fien; Horemans, Benjamin; Broekaert, Katrien; Michiels, Chris; Heyndrickx, Marc.

    In: Journal of Applied Microbiology, Vol. 120, Nr. 5, 2016, blz. 1302-1312.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikelOnderzoekpeer review

  4. Polyphasic identification of the dominant microbiota of peeled brown shrimp (Crangon crangon) stored under modified atmosphere packaging at 4 °C without preservatives. / Calliauw, Fien; De Mulder, Thijs; Broekaert, Katrien; Vlaemynck, Geertrui; Michiels, Chris; Heyndrickx, Marc.

    Twentieth Conference on Food Microbiology Abstract Book. 2015.

    Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/CongresprocedureC3: Congres abstractOnderzoek

  5. Microbiota of peeled brown shrimp (Crangon crangon) stored under modified atmosphere packaging at 4°C without preservatives. / Heyndrickx, Marc; Calliauw, Fien; Broekaert, Katrien; Vlaemynck, Geertrui; De Mulder, Thijs; Michiels, Chris.

    2015. Abstract van 6th Congress of European Microbiologists (FEMS 2015 Congress), Maastricht, Nederland.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan congresGepubliceerd abstractOnderzoekpeer review

  6. Houdbaarheid van vis verlengen? ILVO-onderzoek zet een eerste stap... / Broekaert, Katrien; Vlaemynck, Geertrui; Bernaert, Nathalie.

    In: Food INDUSTRY, Vol. 2, 28.03.2014, blz. 26-27.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA4: Artikel in een tijdschrift niet inbegrepen in A1, A2 of A3Onderzoek

  7. SUSFOOD 3rd Newsletter January 2014: The SUSFOOD Country Report Book is out! / Broekaert, Katrien; De Ruyck, Hendrik.

    2014, .

    Onderzoeksoutput: Andere bijdrageOnline publicatie - Web publicatieOnderzoek

  8. Detection of Vagococcus salmoninarum on STAA medium, a selective medium for Brochothrix thermosphacta, and their biochemical profiles. / Calliauw, Fien; Broekaert, Katrien; Heyndrickx, Marc.

    Proceedings of the Nineteenth Conference on Food Microbiology.. 2014.

    Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/CongresprocedureC3: Congres abstractOnderzoek

  9. Molecular identification of the microbiota of peeled and unpeeled brown shrimp (Crangon crangon) during storage on ice and at 7.5°C. / Broekaert, Katrien; Heyndrickx, Marc; Herman, Lieve; Devlieghere, Frank; Vlaemynck, Geertrui.

    In: Food Microbiology, Vol. 36, Nr. 2, 12.2013, blz. 123-134.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikelOnderzoekpeer review

Vorige 1 2 3 4 Volgende