Katrien Broekaert

  1. 2019
  2. Quantitative risk model to estimate the level of antimicrobial residues that can be transferred to soil via manure, due to oral treatments of pigs. / Filippitzi, M.E.; Devreese, M.; Broekaert, Katrien; Rasschaert, Geertrui; Daeseleire, Els; Meirlaen, J.; Dewulf, J. .

    In: PREVENTIVE VETERINARY MEDICINE, Vol. 167, 2019, blz. 90-100.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikel

  3. 2017
  4. Microbial ecology of seafoods: a special emphasis on the spoilage microbiota of North Sea seafood. / Broekaert, Katrien; Vlaemynck, Geertrui; Heyndrickx, Marc.

    Quantitative Microbiology in Food Processing: Modeling the Microbial Ecology. ed. / Anderson de Souza Sant'Ana. John Wiley & Sons, 2017. blz. 499-518.

    Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/CongresprocedureBijdrage aan een boek/anthologie

  5. NH3 and odour reduction efficiencies of multi stage air scrubbers and biofilters at pig housing facilities in Flanders, Belgium. / Zwertvaegher, Ingrid; Demeyer, Peter; Broekaert, Katrien; Brusselman, Eva.

    Proceedings of the 3rd International Symposion on Emission of Gas and Dust from Livestock. 2017.

    Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/CongresprocedureC3: Congres abstract

  6. 2016
  7. 2015
  8. Microbiota of peeled brown shrimp (Crangon crangon) stored under modified atmosphere packaging at 4°C without preservatives. / Heyndrickx, Marc; Calliauw, Fien; Broekaert, Katrien; Vlaemynck, Geertrui; De Mulder, Thijs; Michiels, Chris.

    2015. Abstract van 6th Congress of European Microbiologists (FEMS 2015 Congress), Maastricht, Nederland.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan congresGepubliceerd abstract

  9. 2014
  10. Houdbaarheid van vis verlengen? ILVO-onderzoek zet een eerste stap... / Broekaert, Katrien; Vlaemynck, Geertrui; Bernaert, Nathalie.

    In: Food INDUSTRY, Vol. 2, 28.03.2014, blz. 26-27.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA4: Artikel in een tijdschrift niet inbegrepen in A1, A2 of A3

  11. SUSFOOD 3rd Newsletter January 2014: The SUSFOOD Country Report Book is out! / Broekaert, Katrien; De Ruyck, Hendrik.

    2014.

    Onderzoeksoutput: Andere bijdrageOnline publicatie - Web publicatie

Vorige 1 2 3 4 Volgende