Katrien Broekaert

  1. Microbiological spoilage of cooked and peeled brown shrimp (Crangon crangon). / Broekaert, Katrien; Heyndrickx, Marc; Hoffman, Stefan; Devlieghere, Frank; Herman, Lieve; Vlaemynck, Geertrui.

    WEFTA 2008 - Abstract Book. Vol. 38th Florence - Italy (IT), 2008.

    Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/CongresprocedureC3: Congres abstractOnderzoekpeer review

  2. Quality of fish and fishery products : research at ILVO, Belgium. / Broekaert, Katrien; Vlaemynck, Geertrui; Heyndrickx, Marc; Bekaert, Karen; Parmentier, Koen; Cooreman, Kris; Herman, Lieve.

    The Fifth SEAFOODplus conference, Abstract Book. Vol. 5 Copenhagen, 2008.

    Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/CongresprocedureC3: Congres abstractOnderzoekpeer review

  3. Analysis of the microbiota of "Purus" shrimps (Crangon crangon) from catch to consumer. / Broekaert, Katrien; Heyndrickx, Marc; Hoffman, Stefan; Devlieghere, Frank; Herman, Lieve; Vlaemynck, Geertrui.

    Proceedings of the Fourteenth Conference on Food Microbiology. Vol. 14th 2009.

    Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/CongresprocedureC3: Congres abstractOnderzoekpeer review

  4. Differences in the dominant microbiota present on various growth media applied in fish analysis. / Broekaert, Katrien; Heyndrickx, Marc; Devlieghere, Frank; Herman, Lieve; Vlaemynck, Geertrui.

    Analyzing Complex Microbial Communities and their Host Microbe Interactions - Proceedings of the BSM Symposium. Brussels, 2009.

    Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/CongresprocedureC1: Artikels in proceedings van wetenschappelijke congressen, die niet inbegrepen zijn in A1, A2, A3 of P1Onderzoekpeer review

  5. Evaluation of media in the detection of bacterial contaminants in fish. / Broekaert, Katrien; Heyndrickx, Marc; Herman, Lieve; Devlieghere, Frank; Vlaemynck, Geertrui.

    Book of abstracts of the 3th Joint Trans-Atlantic Fisheries Technology Conference. Vol. 3th Copenhagen, 2009. blz. 89.

    Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/CongresprocedureC3: Congres abstractOnderzoekpeer review

  6. Identification of spoilage micro-organisms of brown "Purus" shrimps (Crangon crangon). / Broekaert, Katrien; Heyndrickx, Marc; Hoffman, Stefan; Devlieghere, Frank; Herman, Lieve; Vlaemynck, Geertrui.

    The Safe Consortium International Congress on Food Safety - Abstract Book . Vol. 2th Girona, 2009.

    Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/CongresprocedureC3: Congres abstractOnderzoekpeer review

  7. Limitations of general growth media in fish analysis and research for SSOs. / Broekaert, Katrien; Van Coillie, Els; Heyndrickx, Marc; Devlieghere, Frank; Vlaemynck, Geertrui.

    22nd International ICFMH Symposium Food Micro August 2010 Final Program and Abstract Book. Vol. 22 Copenhagen, 2010.

    Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/CongresprocedureC3: Congres abstractOnderzoekpeer review

  8. Molecular identification of fish spoilage microorganisms isolated from different general growth media. / Broekaert, Katrien; Heyndrickx, Marc; Devlieghere, Frank; Vlaemynck, Geertrui.

    40th WEFTA annual meeting: Seafood: getting most, serving best.... Vol. 40 Izmir, 2010.

    Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/CongresprocedureC3: Congres abstractOnderzoekpeer review

  9. Limitations of general growth media in fish analysis and research for SSOs. / Broekaert, Katrien; Heyndrickx, Marc; Devlieghere, Frank; Vlaemynck, Geertrui.

    EXCHANGE: Open Innovation for Feed, Food & Health. Where Industry and Academia Meet!. Ghent, 2010.

    Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/CongresprocedureC3: Congres abstractOnderzoekpeer review

  10. Bederfflora van verse vis: identificatie van verse vis: identificatie en karakterisatie naar bederfpotentieel. / Broekaert, Katrien; Devlieghere, Frank; Noseda, Bert.

    Proceedings of the Sixteenth Conference on Food Microbiology. Vol. 16 Brussels, 2011.

    Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/CongresprocedureC1: Artikels in proceedings van wetenschappelijke congressen, die niet inbegrepen zijn in A1, A2, A3 of P1Onderzoekpeer review

Vorige 1 2 3 4 Volgende