Marta Lourenço Ribeiro Alves

  1. 2004
  2. Extraction solvents and sample storage conditions affect content, pattern and esterification of fatty acids in fresh grass. / Lourenço, M; Fievez, V.

    Communications in Agricultural and Applied Biological Sciences. Vol. 69 2. ed. 2004. blz. 175-178.

    Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/CongresprocedureC1: Artikels in proceedings van wetenschappelijke congressen, die niet inbegrepen zijn in A1, A2, A3 of P1

  3. Rumen and milk fatty acid pattern when feeding forages from intensively managed or semi-natural grasslands. / Lourenço, M; Vlaeminck, B; Bruinenberg, M H; Demeyer, D; Fievez, V.

    Communications in Agricultural and Applied Biological Sciences. Vol. 69 2. ed. 2004. blz. 179-182.

    Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/CongresprocedureC1: Artikels in proceedings van wetenschappelijke congressen, die niet inbegrepen zijn in A1, A2, A3 of P1

  4. Odd and branched chain fatty acids in rumen contents and milk of dairy cows fed forages from semi-natural grasslands. / Vlaeminck, B; Lourenço, M; Bruinenberg, M; Demeyer, D; Fievez, V.

    Communications in Agricultural and Applied Biological Sciences. Vol. 69 2. ed. 2004. blz. 337-340.

    Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/CongresprocedureC1: Artikels in proceedings van wetenschappelijke congressen, die niet inbegrepen zijn in A1, A2, A3 of P1

  5. 2005
  6. Differences in extent of lipolysis in red or white clover and ryegrass silages in relation to polyphenol oxidase activity. / Lourenço, M; Van Ranst, G; Fievez, V.

    Communications in Agricultural and Applied Biological Sciences. Vol. 70 2. ed. 2005. blz. 169-172.

    Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/CongresprocedureC1: Artikels in proceedings van wetenschappelijke congressen, die niet inbegrepen zijn in A1, A2, A3 of P1

  7. 2006
  8. Fatty acid composition, conjugated linoleic acid isomers and cholesterol in beef from crossbred bullocks intensively produced and from Alentejana purebred bullocks reared according to Carnalentejana-PDO specifications. / Alfaia, C M M; Ribeiro, V S S; Lourenço, M R A; Quaresma, M A G; Martins, S I V; Portugal, A P V; Fontes, C M G A; Bessa, R J B; Castro, M L F; Prates, J A M.

    In: Meat science, Vol. 72, Nr. 3, 2006, blz. 425-36.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikel

  9. Influence of the botanical composition of forages on rumen, milk and tissue fatty acid metabolism. / Lourenço, M; Raes, K; De Smet, S; Fievez, V.

    Communications in Agricultural and Applied Biological Sciences. Vol. 71 1. ed. 2006. blz. 37-40.

    Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/CongresprocedureC1: Artikels in proceedings van wetenschappelijke congressen, die niet inbegrepen zijn in A1, A2, A3 of P1

  10. 2007
  11. Nutritional quality of intramuscular fat in Carnalentejana-PDO beef. / Alfaia, C M M; Lourenço Ribeiro Alves, Marta; Quaresma, M A G; Martins, S I V; Portugal, A P V; Fontes, C M G A; Castro, M L F; Bessa, R J B; Prates, J A M.

    In: Revista Portuguesa de Ciências Veterinárias, Vol. 102, 2007, blz. 133-139.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA4: Artikel in een tijdschrift niet inbegrepen in A1, A2 of A3

  12. Effect of botanical composition of silages on rumen fatty acid metabolism and fatty acid composition in longissimus muscle and subcutaneous fat of lambs. / Lourenço, M.; De Smet, S.; Raes, K.; Fievez, V.

    In: Animal, Vol. 1, Nr. 6, 19.07.2007, blz. 911-921.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikel

  13. Effect of grazing pastures with different botanical composition by lambs on rumen fatty acid metabolism and fatty acid pattern of longissimus muscle and subcutaneous fat. / Lourenço, M.; Van Ranst, G.; De Smet, S.; Raes, K.; Fievez, V.

    In: Animal, Vol. 1, Nr. 4, 20.05.2007, blz. 537-545.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikel

  14. Effect of grazing pastures of different botanical composition on antioxidant enzyme activities and oxidative stability of lamb meat. / Petron, M J; Raes, K; Claeys, E; Lourenco, M; Fremaut, D; De Smet, S.

    In: Meat science, 2007, blz. 737-745.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikel

Vorige 1 2 Volgende