Marta Lourenço Ribeiro Alves

  1. Comparing two techniques for viscosity measurements in poultry feedstuffs : does it render similar conclusions? / Khadem, Alireza; Lourenço, Marta; Delezie, Evelyne; Maertens, Luc; Goderis, Anne; Mombaerts, Ronny; Janssens, Geert P J.

    In: Poultry science, Vol. 97, Nr. 9, 01.09.2018, blz. 3138-3148.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikelOnderzoekpeer review

  2. Correlation among viscosity of feed, viscosity of small intestinal content and broiler performance. / Mombaerts, Ronny; Goderis, A.; Delezie, Evelyne; Khadem, Alireza; Janssens, Geert; Lourenço Ribeiro Alves, Marta.

    Proceedings of the 21st European Symposium on Poultry Nutrition. Vol. 21 Salou, 2017.

    Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/CongresprocedureC1: Artikels in proceedings van wetenschappelijke congressen, die niet inbegrepen zijn in A1, A2, A3 of P1Onderzoekpeer review

  3. Dietary inclusion of oil palm fronds does not change n-6 nor n-3 content of lamb tissue. / Hassim, H. A.; Lourenço, M.; Goh, Y. M.; De Smet, S.; Fievez, V.

    In: Small Ruminant Research, Vol. 112, Nr. 1-3, 05.2013, blz. 69-72.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikelOnderzoekpeer review

  4. Differences in extent of lipolysis in red or white clover and ryegrass silages in relation to polyphenol oxidase activity. / Lourenço, M; Van Ranst, G; Fievez, V.

    Communications in Agricultural and Applied Biological Sciences. Vol. 70 2. ed. 2005. blz. 169-172.

    Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/CongresprocedureC1: Artikels in proceedings van wetenschappelijke congressen, die niet inbegrepen zijn in A1, A2, A3 of P1Onderzoekpeer review

  5. Does release of encapsulated nutrients have an important role in the efficacy of xylanase in broilers? / Khadem, A.; Lourenço, M.; Delezie, E.; Maertens, L.; Goderis, A.; Mombaerts, R.; Höfte, M.; Eeckhaut, V.; Van Immerseel, F.; Janssens, G. P. J.

    In: Poultry science, Vol. 95, Nr. 5, 2016, blz. 1066-1076.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikelOnderzoekpeer review

  6. Effect of botanical composition of silages on rumen fatty acid metabolism and fatty acid composition in longissimus muscle and subcutaneous fat of lambs. / Lourenço, M.; De Smet, S.; Raes, K.; Fievez, V.

    In: Animal, Vol. 1, Nr. 6, 19.07.2007, blz. 911-921.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikelOnderzoekpeer review

  7. Effect of butyrate and/or tannin extract on the consequences, namely the production results, of a coccidiostatic or a vaccination against coccidiosis in male broilers. / Leleu, Saskia; Wegge , Beatrice; Goethals , Luc; Lourenço Ribeiro Alves, Marta; Delezie, Evelyne.

    Proceedings of the 12th World Conference on Animal Production . 2018.

    Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/CongresprocedureC3: Congres abstractOnderzoekpeer review

  8. Effect of combined ensiling of sorghum and soybean with or without molasses and lactobacilli on silage quality and in vitro rumen fermentation. / Lima, R.; Lourenço, M.; Díaz, R. F.; Castro, A.; Fievez, V.

    In: Animal Feed Science and Technology, Vol. 155, Nr. 2-4, 10.02.2010, blz. 122-131.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikelOnderzoekpeer review

  9. Effect of different inclusion levels of oil palm fronds on in vitro rumen fermentation pattern, fatty acid metabolism and apparent biohydrogenation of linoleic and linolenic acid. / Hassim, H. A.; Lourenço, M.; Goel, G.; Vlaeminck, B.; Goh, Y. M.; Fievez, V.

    In: Animal Feed Science and Technology, Vol. 162, Nr. 3-4, 22.12.2010, blz. 155-158.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikelOnderzoekpeer review

  10. Effect of grazing pastures of different botanical composition on antioxidant enzyme activities and oxidative stability of lamb meat. / Petron, M J; Raes, K; Claeys, E; Lourenco, M; Fremaut, D; De Smet, S.

    In: Meat science, 2007, blz. 737-745.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikelOnderzoekpeer review

Vorige 1 2 3 4 Volgende