Marta Lourenço Ribeiro Alves

  1. Online publicatie - Web publicatie
  2. Ingekuilde mengteelten van veldbonen en graan als alternatieve eiwitbron voor bio-leghennen? / Langendries, Karolien; Lourenço Ribeiro Alves, Marta; Sobry, Luk; Wambacq, Eva ; Latré, Joos.

    3 blz. CCBT - Biopraktijk. 2019.

    Onderzoeksoutput: Andere bijdrageOnline publicatie - Web publicatie

  3. C1: Artikels in proceedings van wetenschappelijke congressen, die niet inbegrepen zijn in A1, A2, A3 of P1
  4. Differences in extent of lipolysis in red or white clover and ryegrass silages in relation to polyphenol oxidase activity. / Lourenço, M; Van Ranst, G; Fievez, V.

    Communications in Agricultural and Applied Biological Sciences. Vol. 70 2. ed. 2005. blz. 169-172.

    Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/CongresprocedureC1: Artikels in proceedings van wetenschappelijke congressen, die niet inbegrepen zijn in A1, A2, A3 of P1

  5. Extraction solvents and sample storage conditions affect content, pattern and esterification of fatty acids in fresh grass. / Lourenço, M; Fievez, V.

    Communications in Agricultural and Applied Biological Sciences. Vol. 69 2. ed. 2004. blz. 175-178.

    Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/CongresprocedureC1: Artikels in proceedings van wetenschappelijke congressen, die niet inbegrepen zijn in A1, A2, A3 of P1

  6. Influence of the botanical composition of forages on rumen, milk and tissue fatty acid metabolism. / Lourenço, M; Raes, K; De Smet, S; Fievez, V.

    Communications in Agricultural and Applied Biological Sciences. Vol. 71 1. ed. 2006. blz. 37-40.

    Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/CongresprocedureC1: Artikels in proceedings van wetenschappelijke congressen, die niet inbegrepen zijn in A1, A2, A3 of P1

  7. Rumen and milk fatty acid pattern when feeding forages from intensively managed or semi-natural grasslands. / Lourenço, M; Vlaeminck, B; Bruinenberg, M H; Demeyer, D; Fievez, V.

    Communications in Agricultural and Applied Biological Sciences. Vol. 69 2. ed. 2004. blz. 179-182.

    Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/CongresprocedureC1: Artikels in proceedings van wetenschappelijke congressen, die niet inbegrepen zijn in A1, A2, A3 of P1

  8. Odd and branched chain fatty acids in rumen contents and milk of dairy cows fed forages from semi-natural grasslands. / Vlaeminck, B; Lourenço, M; Bruinenberg, M; Demeyer, D; Fievez, V.

    Communications in Agricultural and Applied Biological Sciences. Vol. 69 2. ed. 2004. blz. 337-340.

    Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/CongresprocedureC1: Artikels in proceedings van wetenschappelijke congressen, die niet inbegrepen zijn in A1, A2, A3 of P1

  9. A1: Web of Science-artikel
  10. Fatty acid composition, conjugated linoleic acid isomers and cholesterol in beef from crossbred bullocks intensively produced and from Alentejana purebred bullocks reared according to Carnalentejana-PDO specifications. / Alfaia, C M M; Ribeiro, V S S; Lourenço, M R A; Quaresma, M A G; Martins, S I V; Portugal, A P V; Fontes, C M G A; Bessa, R J B; Castro, M L F; Prates, J A M.

    In: Meat science, Vol. 72, Nr. 3, 2006, blz. 425-36.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikel

  11. Effect of botanical composition of silages on rumen fatty acid metabolism and fatty acid composition in longissimus muscle and subcutaneous fat of lambs. / Lourenço, M.; De Smet, S.; Raes, K.; Fievez, V.

    In: Animal, Vol. 1, Nr. 6, 19.07.2007, blz. 911-921.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikel

  12. Effect of grazing pastures with different botanical composition by lambs on rumen fatty acid metabolism and fatty acid pattern of longissimus muscle and subcutaneous fat. / Lourenço, M.; Van Ranst, G.; De Smet, S.; Raes, K.; Fievez, V.

    In: Animal, Vol. 1, Nr. 4, 20.05.2007, blz. 537-545.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikel

  13. Effect of grazing pastures of different botanical composition on antioxidant enzyme activities and oxidative stability of lamb meat. / Petron, M J; Raes, K; Claeys, E; Lourenco, M; Fremaut, D; De Smet, S.

    In: Meat science, 2007, blz. 737-745.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikel

Vorige 1 2 Volgende