Thomas Verhaeghe

  1. Kinetics of drosopterin release as indicator pigment for heat-induced color changes of brown shrimp (Crangon crangon). / Verhaeghe, Thomas; Van Poucke, Christof; Vlaemynck, Geertrui; De Block, Jan; Hendrickx, Marc.

    In: FOOD CHEMISTRY, Vol. 254, 15.07.2018, blz. 359-366.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikelOnderzoekpeer review

  2. Kinetics of heat induced muscle protein denaturation of brown shrimp (Crangon crangon). / Verhaeghe, Thomas; Vlaemynck, Geertrui; De Block, Jan; Van Weyenberg, Stephanie; Braeckman, Ruben; Hendrickx, Marc.

    In: Journal of Food Engineering, Vol. 191, 27.07.2016, blz. 88-94.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikelOnderzoekpeer review

  3. Thermal inactivation kinetics of proteases and polyphenoloxidase in brown shrimp (Crangon crangon). / Verhaeghe, Thomas; Vlaemynck, Geertrui; De Block, Jan; Van Weyenberg, Stephanie; Hendrickx, Marc.

    In: FOOD CHEMISTRY, Vol. 197, Part A, 15.04.2016, blz. 641-647.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA1: Web of Science-artikelOnderzoekpeer review

  4. Verwerking en kookproces grijze garnaal geoptimaliseerd : Lang houdbaar eindproduct, vrij van bewaarmiddelen. / Verhaeghe, Thomas; Vlaemynck, Geertrui.

    In: Food Process, Vol. 23, 01.12.2015, blz. 34-35.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA4: Artikel in een tijdschrift niet inbegrepen in A1, A2 of A3Onderzoek

  5. Kinetics of heat induced inactivation of polyphenoloxidase and proteases in the brown shrimp (Crangon crangon). / Verhaeghe, Thomas; Van Weyenberg, Stephanie; De Block, Jan; Hendrickx, Marc; Vlaemynck, Geertrui.

    2015. Postersessie gepresenteerd op 29th EFFoST International Conference, Athene, Griekenland.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan congresPosterOnderzoek

  6. TAFT 2015 Program Book : Towards a better use of aquatic resources. / Verhaeghe, Thomas; Vlaemynck, Geertrui; De Block, Jan; Hendrickx, Marc.

    Quality improvement of cooked brown shrimp (Crangon crangon) trough detailed kinetic studies of the major quality attributes. Nantes : Ifremer, 2015. 29.

    Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in Boek/Rapport/CongresprocedureC3: Congres abstractOnderzoek

  7. Opportunities for Belgian shrimp fisheries by creating a high-end niche product? / Verhaeghe, Thomas; Vangeyte, Jürgen; Van linden, Veerle; Calliauw, Fien; Vermeersch, Xavier; Versluys, Willy; Vlaemynck, Geertrui.

    2015. Postersessie gepresenteerd op Sailing Towards 2020, Brussel, België.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan congresPosterOnderzoek

  8. Quality fresh shrimp: extending product life span. / Verhaeghe, Thomas; Vlaemynck, Geertrui.

    2015. Abstract van Sailing Towards 2020, Brussel, België.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan congresGepubliceerd abstractOnderzoek

  9. Improving valorization of brown shrimp (Crangon crangon) throughout the chain. / Vermeersch, Xavier; Verhaeghe, Thomas; Calliauw, Fien; Vlaemynck, Geertrui.

    2013. 43th wefta, Tromso, Noorwegen.

    Onderzoeksoutput: Bijdrage aan congresC3: Congres - Meeting abstractOnderzoek