Standard

Agroforestry in Vlaanderen 2014-2019 : Handvatten na 5 jaar onderzoek en praktijkwerking. / Reubens, Bert; Wauters, Erwin; Coussement, Tom; Van Daele, Sander; Van Nieuwenhove, Tom; Balis, Joost-Pim; Pardon, Paul; Borremans, Lieve; Nelissen, Victoria; Raman, Maarten; Elsen, Annemie; Mertens, Jan; Reheul, Dirk; Verheyen , Kris .

2019. 59 blz.

Onderzoeksoutput: Boek/rapportRapport

Harvard

Reubens, B, Wauters, E, Coussement, T, Van Daele, S, Van Nieuwenhove, T, Balis, J-P, Pardon, P, Borremans, L, Nelissen, V, Raman, M, Elsen, A, Mertens, J, Reheul, D & Verheyen , K 2019, Agroforestry in Vlaanderen 2014-2019: Handvatten na 5 jaar onderzoek en praktijkwerking.

APA

Reubens, B., Wauters, E., Coussement, T., Van Daele, S., Van Nieuwenhove, T., Balis, J-P., ... Verheyen , K. (2019). Agroforestry in Vlaanderen 2014-2019: Handvatten na 5 jaar onderzoek en praktijkwerking.

Vancouver

Reubens B, Wauters E, Coussement T, Van Daele S, Van Nieuwenhove T, Balis J-P et al. Agroforestry in Vlaanderen 2014-2019: Handvatten na 5 jaar onderzoek en praktijkwerking. 2019. 59 blz.

Author

Reubens, Bert ; Wauters, Erwin ; Coussement, Tom ; Van Daele, Sander ; Van Nieuwenhove, Tom ; Balis, Joost-Pim ; Pardon, Paul ; Borremans, Lieve ; Nelissen, Victoria ; Raman, Maarten ; Elsen, Annemie ; Mertens, Jan ; Reheul, Dirk ; Verheyen , Kris . / Agroforestry in Vlaanderen 2014-2019 : Handvatten na 5 jaar onderzoek en praktijkwerking. 2019. 59 blz.

Bibtex

@book{538f3358652447c896efcddbce4d1735,
title = "Agroforestry in Vlaanderen 2014-2019: Handvatten na 5 jaar onderzoek en praktijkwerking",
abstract = "Deze handleiding heeft tot doel om een overzicht te brengen van de kennis en ervaring rond agroforestry zoals we die op vandaag ter beschikking hebben in Vlaanderen. Het is gebaseerd op de werking van het Consortium Agroforestry Vlaanderen gedurende de periode 2014-2019. Ze vat met andere woorden de informatie samen die vervat zit in heel wat wetenschappelijke papers, thematische projectrapporten, het online kennisloket, kennisfiches, getuigenissen van toepassers, excursieverslagen en zoveel meer. Het handboek is opgedeeld in vier grote luiken: (1) een kennismaking met de vele vormen van agroforestry en het voorkomen ervan, (2) inzicht in de werking van agroforestrysystemen en de te verwachten impact, (3) de sociale, institutionele en economische context, en (4) een praktisch gedeelte met handvatten en tools om aan de slag te gaan.",
author = "Bert Reubens and Erwin Wauters and Tom Coussement and {Van Daele}, Sander and {Van Nieuwenhove}, Tom and Joost-Pim Balis and Paul Pardon and Lieve Borremans and Victoria Nelissen and Maarten Raman and Annemie Elsen and Jan Mertens and Dirk Reheul and Kris Verheyen",
year = "2019",
month = "10",
language = "Nederlands",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Agroforestry in Vlaanderen 2014-2019

T2 - Handvatten na 5 jaar onderzoek en praktijkwerking

AU - Reubens, Bert

AU - Wauters, Erwin

AU - Coussement, Tom

AU - Van Daele, Sander

AU - Van Nieuwenhove, Tom

AU - Balis, Joost-Pim

AU - Pardon, Paul

AU - Borremans, Lieve

AU - Nelissen, Victoria

AU - Raman, Maarten

AU - Elsen, Annemie

AU - Mertens, Jan

AU - Reheul, Dirk

AU - Verheyen , Kris

PY - 2019/10

Y1 - 2019/10

N2 - Deze handleiding heeft tot doel om een overzicht te brengen van de kennis en ervaring rond agroforestry zoals we die op vandaag ter beschikking hebben in Vlaanderen. Het is gebaseerd op de werking van het Consortium Agroforestry Vlaanderen gedurende de periode 2014-2019. Ze vat met andere woorden de informatie samen die vervat zit in heel wat wetenschappelijke papers, thematische projectrapporten, het online kennisloket, kennisfiches, getuigenissen van toepassers, excursieverslagen en zoveel meer. Het handboek is opgedeeld in vier grote luiken: (1) een kennismaking met de vele vormen van agroforestry en het voorkomen ervan, (2) inzicht in de werking van agroforestrysystemen en de te verwachten impact, (3) de sociale, institutionele en economische context, en (4) een praktisch gedeelte met handvatten en tools om aan de slag te gaan.

AB - Deze handleiding heeft tot doel om een overzicht te brengen van de kennis en ervaring rond agroforestry zoals we die op vandaag ter beschikking hebben in Vlaanderen. Het is gebaseerd op de werking van het Consortium Agroforestry Vlaanderen gedurende de periode 2014-2019. Ze vat met andere woorden de informatie samen die vervat zit in heel wat wetenschappelijke papers, thematische projectrapporten, het online kennisloket, kennisfiches, getuigenissen van toepassers, excursieverslagen en zoveel meer. Het handboek is opgedeeld in vier grote luiken: (1) een kennismaking met de vele vormen van agroforestry en het voorkomen ervan, (2) inzicht in de werking van agroforestrysystemen en de te verwachten impact, (3) de sociale, institutionele en economische context, en (4) een praktisch gedeelte met handvatten en tools om aan de slag te gaan.

M3 - Rapport

BT - Agroforestry in Vlaanderen 2014-2019

ER -