Standard

Hoe kan je de voederconversie optimaliseren? / Hoschet, Isabelle; Maes, Dominiek ; Millet, Sam; Van Meensel, Jef.

In: Management & Techniek, Nr. 14, 11.08.2017, blz. 52-53.

Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA4: Artikel in een tijdschrift niet inbegrepen in A1, A2 of A3Onderzoek

Harvard

Hoschet, I, Maes, D, Millet, S & Van Meensel, J 2017, 'Hoe kan je de voederconversie optimaliseren?' Management & Techniek, nr. 14, blz. 52-53.

APA

Vancouver

Hoschet I, Maes D, Millet S, Van Meensel J. Hoe kan je de voederconversie optimaliseren? Management & Techniek. 2017 aug 11;(14):52-53.

Author

Hoschet, Isabelle ; Maes, Dominiek ; Millet, Sam ; Van Meensel, Jef. / Hoe kan je de voederconversie optimaliseren?. In: Management & Techniek. 2017 ; Nr. 14. blz. 52-53.

Bibtex

@article{95edf1ba1a814c50af38744adbcddaa2,
title = "Hoe kan je de voederconversie optimaliseren?",
abstract = "Voeder is de belangrijkste kostenpost bij het afmesten van vleesvarkens. De hoeveelheid voeder die wordt verbruikt hangt af van tal van factoren. Een betere voederconversie leidt tot een lager voederverbruik en minder mestproductie, wat resulteert in een economische en milieukundige meerwaarde.",
keywords = "B420-voeding, voederconversie, vleesvarkens, voederverbruik, mestproductie",
author = "Isabelle Hoschet and Dominiek Maes and Sam Millet and {Van Meensel}, Jef",
year = "2017",
month = "8",
day = "11",
language = "Nederlands",
pages = "52--53",
journal = "Management & Techniek",
publisher = "Media-Service",
number = "14",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Hoe kan je de voederconversie optimaliseren?

AU - Hoschet, Isabelle

AU - Maes, Dominiek

AU - Millet, Sam

AU - Van Meensel, Jef

PY - 2017/8/11

Y1 - 2017/8/11

N2 - Voeder is de belangrijkste kostenpost bij het afmesten van vleesvarkens. De hoeveelheid voeder die wordt verbruikt hangt af van tal van factoren. Een betere voederconversie leidt tot een lager voederverbruik en minder mestproductie, wat resulteert in een economische en milieukundige meerwaarde.

AB - Voeder is de belangrijkste kostenpost bij het afmesten van vleesvarkens. De hoeveelheid voeder die wordt verbruikt hangt af van tal van factoren. Een betere voederconversie leidt tot een lager voederverbruik en minder mestproductie, wat resulteert in een economische en milieukundige meerwaarde.

KW - B420-voeding

KW - voederconversie

KW - vleesvarkens

KW - voederverbruik

KW - mestproductie

M3 - A4: Artikel in een tijdschrift niet inbegrepen in A1, A2 of A3

SP - 52

EP - 53

JO - Management & Techniek

JF - Management & Techniek

IS - 14

ER -