Standard

Netwerken kunnen landbouwer helpen innoveren. / Crivits, Maarten; Dessein, Joost; Taragola, Nicole; Lauwers, Ludwig.

2014.

Onderzoeksoutput: Andere bijdrageOnline publicatie - Web publicatie

Harvard

APA

Vancouver

Author

Bibtex

@misc{2757730f9ff64b9dab979a532a72a2d2,
title = "Netwerken kunnen landbouwer helpen innoveren",
abstract = "Het Instituut voor Landbouw- en Visserijonderzoek (ILVO) en de faculteit Bio-ingenieurswetenschappen van de Universiteit Gent sloegen de handen in elkaar om te onderzoeken hoe het opbouwen van een netwerk land- en tuinbouwers kan helpen om succesvol te innoveren. Uit het onderzoek van enkele case-studies bleek namelijk dat netwerken een gunstige invloed heeft op innovatieprocessen, maar dat veel land- en tuinbouwers hier echter niet actief genoeg in zijn. Daarom besluit het onderzoek met enkele aanbevelingen om zowel op het individuele als institutionele niveau succesvol te netwerken.",
author = "Maarten Crivits and Joost Dessein and Nicole Taragola and Ludwig Lauwers",
year = "2014",
month = "9",
day = "23",
language = "Nederlands",
type = "Other",

}

RIS

TY - GEN

T1 - Netwerken kunnen landbouwer helpen innoveren

AU - Crivits, Maarten

AU - Dessein, Joost

AU - Taragola, Nicole

AU - Lauwers, Ludwig

PY - 2014/9/23

Y1 - 2014/9/23

N2 - Het Instituut voor Landbouw- en Visserijonderzoek (ILVO) en de faculteit Bio-ingenieurswetenschappen van de Universiteit Gent sloegen de handen in elkaar om te onderzoeken hoe het opbouwen van een netwerk land- en tuinbouwers kan helpen om succesvol te innoveren. Uit het onderzoek van enkele case-studies bleek namelijk dat netwerken een gunstige invloed heeft op innovatieprocessen, maar dat veel land- en tuinbouwers hier echter niet actief genoeg in zijn. Daarom besluit het onderzoek met enkele aanbevelingen om zowel op het individuele als institutionele niveau succesvol te netwerken.

AB - Het Instituut voor Landbouw- en Visserijonderzoek (ILVO) en de faculteit Bio-ingenieurswetenschappen van de Universiteit Gent sloegen de handen in elkaar om te onderzoeken hoe het opbouwen van een netwerk land- en tuinbouwers kan helpen om succesvol te innoveren. Uit het onderzoek van enkele case-studies bleek namelijk dat netwerken een gunstige invloed heeft op innovatieprocessen, maar dat veel land- en tuinbouwers hier echter niet actief genoeg in zijn. Daarom besluit het onderzoek met enkele aanbevelingen om zowel op het individuele als institutionele niveau succesvol te netwerken.

M3 - Online publicatie - Web publicatie

ER -