Standard

Onderzoek als hefboom voor rendabele varkenshouderij. / Millet, Sam; Van Meensel, Jef.

2011, .

Onderzoeksoutput: Andere bijdrageOnline publicatie - Web publicatieOnderzoek

Harvard

APA

Vancouver

Author

Bibtex

@misc{c0ae4784160c439a8420285bcfb4fef6,
title = "Onderzoek als hefboom voor rendabele varkenshouderij",
abstract = "De varkenscrisis oplossen via wetenschappelijk onderzoek is niet mogelijk. Maar kennis aanreiken die kan leiden tot hogere inkomens in de varkenshouderij, dat kan ILVO (Instituut voor Landbouw- en Visserijonderzoek) wel. Op de vraag welke de belangrijkste praktische lessen zijn uit het onderzoek voor de varkenssector, luidt het antwoord van de onderzoekers: hou de prestatiecijfers beter in de gaten. Belangrijke factoren die hierbij een rol spelen zijn voedersamenstelling, genetische achtergrond van de dieren en management.",
author = "Sam Millet and {Van Meensel}, Jef",
year = "2011",
language = "Nederlands",
type = "Other",

}

RIS

TY - GEN

T1 - Onderzoek als hefboom voor rendabele varkenshouderij

AU - Millet, Sam

AU - Van Meensel, Jef

PY - 2011

Y1 - 2011

N2 - De varkenscrisis oplossen via wetenschappelijk onderzoek is niet mogelijk. Maar kennis aanreiken die kan leiden tot hogere inkomens in de varkenshouderij, dat kan ILVO (Instituut voor Landbouw- en Visserijonderzoek) wel. Op de vraag welke de belangrijkste praktische lessen zijn uit het onderzoek voor de varkenssector, luidt het antwoord van de onderzoekers: hou de prestatiecijfers beter in de gaten. Belangrijke factoren die hierbij een rol spelen zijn voedersamenstelling, genetische achtergrond van de dieren en management.

AB - De varkenscrisis oplossen via wetenschappelijk onderzoek is niet mogelijk. Maar kennis aanreiken die kan leiden tot hogere inkomens in de varkenshouderij, dat kan ILVO (Instituut voor Landbouw- en Visserijonderzoek) wel. Op de vraag welke de belangrijkste praktische lessen zijn uit het onderzoek voor de varkenssector, luidt het antwoord van de onderzoekers: hou de prestatiecijfers beter in de gaten. Belangrijke factoren die hierbij een rol spelen zijn voedersamenstelling, genetische achtergrond van de dieren en management.

M3 - Online publicatie - Web publicatie

ER -