Standard

Terug naar een productief landschap. / Buyse, Filip; Declerck, Joachim; Devoldere, Stefan; Vanempten, Elke.

In: Ruimte, Nr. 22, 07.2014, blz. 84-87.

Onderzoeksoutput: Bijdrage aan tijdschriftA4: Artikel in een tijdschrift niet inbegrepen in A1, A2 of A3

Harvard

Buyse, F, Declerck, J, Devoldere, S & Vanempten, E 2014, 'Terug naar een productief landschap', Ruimte, nr. 22, blz. 84-87.

APA

Buyse, F., Declerck, J., Devoldere, S., & Vanempten, E. (2014). Terug naar een productief landschap. Ruimte, (22), 84-87.

Vancouver

Buyse F, Declerck J, Devoldere S, Vanempten E. Terug naar een productief landschap. Ruimte. 2014 jul;(22):84-87.

Author

Buyse, Filip ; Declerck, Joachim ; Devoldere, Stefan ; Vanempten, Elke. / Terug naar een productief landschap. In: Ruimte. 2014 ; Nr. 22. blz. 84-87.

Bibtex

@article{b9f8265bedff4bf38fa22fc930c7f47b,
title = "Terug naar een productief landschap",
abstract = "‘De’ stad en ‘het’ platteland, een stedenbeleid en een plattelandsbeleid, voedselproductie of wonen… als het gaat over de relatie tussen stad en platteland spreekt men ook vandaag nog vaak in nevengeschikten en tegengestelden. Toch zijn stad en platteland – en de typische functies die er aan zijn verbonden – zowel vanuit de hedendaagse ruimtelijke realiteit in Vlaanderen, als vanuit historisch oogpunt niet noodzakelijkerwijs tegengesteld. De ontwikkeling van stad en land gaat sinds mensenheugenis hand in hand. De Pilootprojecten Productief Landschap zetten een nieuwe stap in die intense wisselwerking.",
author = "Filip Buyse and Joachim Declerck and Stefan Devoldere and Elke Vanempten",
year = "2014",
month = "7",
language = "Nederlands",
pages = "84--87",
journal = "Ruimte",
publisher = "VRP",
number = "22",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Terug naar een productief landschap

AU - Buyse, Filip

AU - Declerck, Joachim

AU - Devoldere, Stefan

AU - Vanempten, Elke

PY - 2014/7

Y1 - 2014/7

N2 - ‘De’ stad en ‘het’ platteland, een stedenbeleid en een plattelandsbeleid, voedselproductie of wonen… als het gaat over de relatie tussen stad en platteland spreekt men ook vandaag nog vaak in nevengeschikten en tegengestelden. Toch zijn stad en platteland – en de typische functies die er aan zijn verbonden – zowel vanuit de hedendaagse ruimtelijke realiteit in Vlaanderen, als vanuit historisch oogpunt niet noodzakelijkerwijs tegengesteld. De ontwikkeling van stad en land gaat sinds mensenheugenis hand in hand. De Pilootprojecten Productief Landschap zetten een nieuwe stap in die intense wisselwerking.

AB - ‘De’ stad en ‘het’ platteland, een stedenbeleid en een plattelandsbeleid, voedselproductie of wonen… als het gaat over de relatie tussen stad en platteland spreekt men ook vandaag nog vaak in nevengeschikten en tegengestelden. Toch zijn stad en platteland – en de typische functies die er aan zijn verbonden – zowel vanuit de hedendaagse ruimtelijke realiteit in Vlaanderen, als vanuit historisch oogpunt niet noodzakelijkerwijs tegengesteld. De ontwikkeling van stad en land gaat sinds mensenheugenis hand in hand. De Pilootprojecten Productief Landschap zetten een nieuwe stap in die intense wisselwerking.

M3 - A4: Artikel in een tijdschrift niet inbegrepen in A1, A2 of A3

SP - 84

EP - 87

JO - Ruimte

JF - Ruimte

IS - 22

ER -